Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have a site where NBAC is confirgured and running on 7505.  I am upgrading to 7601 on the Master Server initially (after completing the Ops Center Server OK) and ...
Forum Discussion by SYMAJ | 15 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution I am looking into a configuration on a site where the components of the NBU environment are as follows: Master Server - W2K8R2, NBU7602 1 x MSDP Media Server - ...
Forum Discussion by SYMAJ | 12 Jun 2014 | 8 comments
I do not need a solution (just sharing information) I have a site running two similar NBU domains, one in Primary and one in DR - with AIR running between the two sites. I upgraded ...
Forum Discussion by SYMAJ | 12 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution I am attempting to install the Netbackup 7.5 client software onto an Ubuntu 12.0.4 server, and after reading through the TECH176428 am still having no success. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 27 May 2014 | 10 comments
I need a solution As the 52xx Appliances do not support iSCSI attach I am just wondering what is seen as best practice for securing VMware data when the datastores reside on an iSCSI ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 23 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution I have an EV 10.0.4 installation which is primarily Exchange Archiving (mailbox and Journal), and I am introducing File Blocking for a NetApp filer. I have FSA ...
Forum Discussion by SYMAJ | 13 Nov 2013 | 9 comments
I need a solution A quick-fire question: Each time I run a report for the first time from within the EV DA Client (10.0.4), I am requested to enter the credentials to connect to the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 11 Nov 2013 | 7 comments
I need a solution After reviewing the requirements for EV base software (Services or API) to be installed prior to EVDA I am not 100% as to the versions allowed. I have an EV server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 04 Nov 2013 | 2 comments
I need a solution Can anyone confirm for me whether Netbackup 7.5.x.x Client runs successfully on a RedHat 5.9 server - kernel 2.6.18-348.16.1 ? I am seeing failures whereby the ...
Forum Discussion by SYMAJ | 30 Oct 2013 | 8 comments
I need a solution Just a quick confirmation required regarding the changing of IP addresses on a 5230 appliance following configuration and live running. I will configure 2 x 5230 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 15 Oct 2013 | 5 comments