Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution hi All, i have my customer who is using Oracle 10g on AIX and as per there statement they are not using RMAN in there environment, so i want to know is there any ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mumair109917 | 25 Feb 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, i have my master server 7.5 on windows server and oracle database installed on AIX OS nbu client is also installed on AIX machine now i just wanted to know ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mumair109917 | 02 Feb 2014 | 4 comments
I need a solution NBU 7.5 Single Tape Drive LTO-6 two different policies one for hyper-V VM and other is for BMR Backup both are using same tape Media same SU but one is in queued until ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mumair109917 | 10 Sep 2013 | 7 comments
Hi All, I am here to share SAP Backup process using Netbackup, with some of detailed SAP level changes required. My environment for SAP is listed below; O/S:                        SUSE Linux 11 SP1 for SAP DB:                         ...
Article by mumair109917 | 25 Jul 2013 | 0 comments
I need a solution Hi, i have downloaded HASF 6.0.1 Evaluation, i have created HA amoung two windows 2008 server nodes but unable to add Storage resourse how i have to do this as i ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mumair109917 | 07 Jul 2013 | 1 comment
I need a solution hi all, my enterprise vault OS windows 2008 Enterprise was crashed, so i just reinstall and rebuild everything coz all the DBs and Stores are located on SAN NTFS ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mumair109917 | 30 May 2012 | 5 comments
I need a solution hi all, indexing drive of enterpriise vault server has been crashed and all indexing location have been delete so now what i have to do? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mumair109917 | 24 May 2012 | 12 comments
I need a solution hi, we have NBU 7.0.1 single master and two media servers and a tape libary is attached also using SAN Disks configured on both media server. on both media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mumair109917 | 03 May 2012 | 1 comment
I need a solution Display policies assigned to mailboxes is not listing "provisioning Group" "Desktop Policy" everything is none  why? i have ran provisioning ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mumair109917 | 10 Mar 2012 | 4 comments
I need a solution hi all, kindly find attached snapshot to see the error and suggest me the steps troublshoot this issue as i am facing this same issue since couple of months EV ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mumair109917 | 10 Feb 2012 | 11 comments