Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi I am looking for a driver for OptiPlex 9020 and latitude 6540 that will work in a winpe 2.01 environment. We are currently using Altiris Deployment server 6.8 and ...
Forum Discussion by cathossie | 20 Aug 2013 | 7 comments
I need a solution Hi we have been having issues on the SQL server that our NS connects to the above error constantly appears in the event logs on the SQL server. Sometime ago symantec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cathossie | 26 Jun 2013 | 1 comment
I need a solution Just a couple of questions about patch management.   1. is there a way setting new patch updates to deploy to a test group without any intervention ie: at the ...
Forum Discussion by cathossie | 04 Mar 2013 | 1 comment
I need a solution How do I set up a package server so that if a package is not available on the package server it will download automatically from the NS. The issue we have is that ...
Forum Discussion by cathossie | 03 Mar 2013 | 4 comments
I need a solution Hi we are experiencing high CPU usage by the altiris agent, this causes the agent to either freeze or very slow to download packages. Server: Windows server ...
Forum Discussion by cathossie | 25 Feb 2013 | 4 comments
I need a solution I have a package server that lists packages and associated ID's under the package server tab. I have found that packages that are listed as "Package last ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cathossie | 12 Feb 2013 | 3 comments
I need a solution Hi I did the latest update for SIM (Update 7.5.92) when completed it said it required a reboot as something else was requiring a reboot. I then realised there was a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cathossie | 21 Jan 2013 | 5 comments
I need a solution Hi all does anyone know of decent documentation on how to move a current DS 6.9 (Build 453) installation to a new server. SQL is off box and not being moved, ...
Forum Discussion by cathossie | 21 Oct 2012 | 2 comments
I need a solution Hi I am trying to create a batch file to pick a computers model and then install extra apps according to the model number, these are mostly drivers that do not install ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cathossie | 09 Oct 2012 | 10 comments
I need a solution Hi I am using the following script as provided in the "Extending CMS with HW Mgmt of Dell Business Client Devices.pdf" If I run the script the full ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cathossie | 30 Aug 2012 | 6 comments