Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hello all, Can someone provide me a link/document to setup a backup for DS & NS servers (NS on one server and its Database on another server) - I would like to ...
Forum Discussion by techiefreak | 25 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hi All, Please calrify, how to configure oracle RAC backup, provide me steps to be followed. Hi Vinoth Please review the Hi Vinoth Please review the ...
Forum Discussion by vinoth0737 | 25 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution I have Symantec Encryption Desktop and I want to export my private key.  The only option is an ASC file, which is not password protected.  How do I export my private ...
Forum Discussion by ed16 | 24 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, I have installed the workstation install several time on this W7 PC It is identified in the Management Console with a red x and states it needs a reboot. I ...
Forum Discussion by magnetoram | 24 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Why is UninstallSSR2013.zip not available on support site? There is  download for the SSR2011 version. The 2013 version should also be available as it can be found ...
Forum Discussion by PatPatriot55 | 24 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution hello,everybogy: here is my install environment DNS IS OK. 1. win2008 server DC IP:10.10.1.137 DOMAIN: narmada.com login with narmada\administrator ...
Forum Discussion by wangrenjie | 23 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, we were using Symantec Storage Foundation  6.0 on RHEL 6.4 , which is working fine. After upgrading Symantec Storage Foundation  6.2 , its hanging ...
Forum Discussion by SanmanInd | 23 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hello everyone, I'm trying to upgrade my Backup Exec version (from 14.1 to 14.2) Unfortunately the installation process goes wrong at one point and I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Valentin76 | 23 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Moin, ich versuche meine Tapelibrary in Backup Exec 2012 einzubinden. Nur leider wird sie nicht korrekt erkannt. Folgendes Setup: Eternus LT S2 mit 2* LTO4 ...
Forum Discussion by DirkSmit | 23 Apr 2015 | 4 comments
I do not need a solution (just sharing information) This was first identified as a problem when doing an in-place upgrade of Backup Exec, from 2012 to 2014 (I expect it will have ...
Forum Discussion by deejerydoo | 22 Apr 2015 | 0 comments