Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello, I am currently working through upgrading EV from 10.0 to 11.0 in my test environment.  The current EV server is a Windows 2008 R2 SP1 server with SQL 2005. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Blackfoottech | 17 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Best way to upgrade SEPM 12.1RU2 on W2K3/SQL2005 to 12.1.4 on W2K8/SQL2012? We have two SEPM servers as replication partners. They're SEPM 12.1 RU2 on Windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tsdynintl | 16 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution Hi, I upgrade my appliance to 3600.R3 and it was upgraded successfully. I further installed via live update SP1 and hotfix-225092. Now when I upgraded the agent on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 11 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Hello all , Since Symantec Protection Center (SPC ) is EOL now . I want to know is there any other Symantec product that I can use to Integrate SEPM for reporting ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 09 Dec 2014 | 12 comments
I need a solution Hello all , I have upgraded my SEPM 12.1.4 to SEPM 12.1.5 but I cannot see linux packages added to the  Client Install Packages.  I am attaching screenshots for your ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 08 Dec 2014 | 6 comments
I need a solution Hi everyone, Can anyone help me upgrade Symantec BE from 2010 to 2014? Many thanks, 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Minh Nguyen | 08 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Friends, Primary Environment: Master: NetBackup-AIX53 7.5.0.7 Media Server Environment : Mixed (Windows, UNIX, Linux). Mixed Versions as well Ranging from ...
This issue has been solved
Forum Discussion by winter_prince | 07 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution HI all, I'm upgrade ev9.3 to ev 10.4 in a cluster environment, when upgrading the other node I got the following errro: EVOM Reporting ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tonaco.pt | 05 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Back in 2011, we tried to standardize on PGP Desktop Professional for our MACs and Windows manchines. We started out with 10.1 for our Macs, and got up to 10.2.1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by TC415 | 05 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution I have to decommission my old 5200 which has been hosting two tape libraries used only for monthly tape jobs.  I'm moving the libraries to a new 5230 but was ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 05 Dec 2014 | 1 comment