Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

Dear Symantec, Before an upgrade from SMP 7.1 to SMP 7.5, we are instructed to disable the NS.PackageRefresh Task on the server. It is possible to miss this out as an issue and an upgrade could run accidentally, since it is not checked as an ...
Idea by QuietLeni | 25 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Dear All, I am going to DS 7.1 to 7.5 SP1, but I checked the DeployAnywhere drivers in DS 7.1 SP2 MP1.1 and I found that the UI is completely empty of drivers. ...
Forum Discussion by QuietLeni | 17 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Does anyone know if the WinPE 2.1 installation in DS 6.9 SP5 can be updated to WinPE 3.x and if so if there is a document on what that process is like? Not ...
Forum Discussion by Steve Cupp | 21 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution I set up a validation environment for CMS and AMS 7.5 SP1; our production environment is 7.1 SP2 MP1. I inherited the produciton environment at a lower install base, ...
Forum Discussion by SysAdmin_D | 19 Sep 2014 | 9 comments
I need a solution Hi everyone, I just want to confirm something I have recently discovered: A quick background. I am currently running DS6.9 SP2 on Server 2003 R2, been running ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sean03839 | 16 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Looking for tips/suggestions.  Looking to build up a new server box and curious which version of Windows I should use.  Obviously, the best option would be to use ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Cyclones92 | 20 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution I love how Symantec makes its so easy to find files.  Says I need to run  DS7_1_SP2_MP1_Rollup_v5_June10_2013.zip in the release notes, but of course no where ...
Forum Discussion by RayGallo | 14 Aug 2014 | 1 comment
Novacoast Webinar; Tuesday August 19th @ 2PM CST Tue, 19 August, 2014 - 2:00 - 3:00 CDT Join ...
Event by ryanschoenherr | 08 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution I came across the following in the release notes for Deployment Solution 7.5 SP1 The Windows preboot configuration is no longer packaged with Deployment ...
Forum Discussion by SamTarr | 19 Jun 2014 | 12 comments
I need a solution Hi there, we successfully completed an upgrade to DS 6.9 SP6.  I set the agent to automatically update which appears to have worked on most machines. But of course ...
Forum Discussion by msigler | 06 Jun 2014 | 0 comments