Video Screencast Help

Search

Search results

No I need a solution I'm with the same case. But I still have to keep all catalogs and settings. So, first, ...
Forum Discussion by Diogo Martins | 29 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution I attempt to restore a mailbox item on Exchange 2013, but get Final error: 0xe00003bf - Cannot open one or more mail messages because of unknown Exchange Web Service ...
Forum Discussion by djoyner | 27 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution I have a customer running Backup Exec 2010 SP1 and he is having this problem: www.symantec.com/business/support/index?page=conte... So when I uninstall the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maurijo | 26 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hello all I need to transfer the catalog from backupexec 2012 on a windows 2008 R2 server to backupexec 2014 on a windows 2012 server Is any safe way to do it? ...
Forum Discussion by ChrisKar | 26 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution We are currently running Backup Exec 2012 SP4 on a Windows 2008 R2 server.  For security reasons we need to upgrade the SQL 2005 Express to SQL 2012 Express.  I am ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Maurice64 | 26 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Every week I get this error, since upgrading to BE 2014: \\SELMA.rl.int\C:\Windows\SYSVOL\sysvol\rl.int\DO_NOT_REMOVE_NtFrs_PreInstall_Directory was not found, or ...
Forum Discussion by RL_BEAdmin | 25 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hello,   We are starting a project to replace an old Bue2010 R3 mediaserver with a new one. The new server will have a 10 gbe network connection. The media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Centraal Boekhuis | 22 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hey folks,  we just upgraded to BE 2014 from 2010 and it's a world of difference. I am starting to get use to the new setup for configuring jobs (associate ...
Forum Discussion by kennyb | 21 Aug 2014 | 7 comments
I need a solution Hi all, we are running BE 2010 R2 under Server 2003. Unfortunatly the server is broken now. So I have to migrade to a new one with Server 2008R2. I done it ...
Forum Discussion by mghomer | 21 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution We have two backup servers running BE 2010 R2, both Windows Server 2003 R2 x86 (one server runs a dozen different backup jobs while the other runs only three.) We are ...
Forum Discussion by tech43 | 18 Aug 2014 | 1 comment