Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, Using WISE, I have created a MSI for Windows 7 32bits.I have custom actions that are calling binaries (complied to support 32bits). What is the best practice to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NetRock | 07 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hi... Trying to create a MSI Installer in WISE to install files according to computer name. So the layout for [installdir] varies as per different computer name. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NetRock | 27 May 2014 | 3 comments
I need a solution We are currently running Wise Package Studio 8.0 but need to move the application and the database to new servers. Our current server OS is 2003 and the database is ...
Forum Discussion by Greg Englund | 07 Apr 2014 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello all, Could you please answer the following questions:   1.  What edition of WPS are you using? 2.  Are you ...
Forum Discussion by SK | 17 Jan 2014 | 11 comments
I need a solution There are multiple 'point fixes' (64Bit registry delete on Win7, file copy using wildcards, etc.) that replace the WISE0132.dll but NONE are cummulative, ...
Forum Discussion by ekarlw | 17 Dec 2013 | 4 comments
I need a solution Morning, I'm new to Wise Script Editor and am developing my first project. I realize the product is no longer supported so hoping the community can help ...
Forum Discussion by JeffThurman | 13 Aug 2013 | 3 comments
I need a solution Hi there, I just wanted to ask if Wise installation studio is using some guids for products.. because when I was looking ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dudo5611 | 12 Aug 2013 | 1 comment
I need a solution Hello  We have recently migrated from wise script editor 7.0 sp1 to the new Flexera Wisescript editor  We used to generate GUID in the script by usingthe user ...
Forum Discussion by PKRM | 16 Jul 2013 | 6 comments
I need a solution My installer is suppose to copy few files which works fine normally. If one of these files is running (in use), then Wise Installer is automatically asking to reboot. ...
Forum Discussion by acchaboy | 14 May 2013 | 1 comment
I need a solution Hi,when running MSI package with logging command /L*V, in the log file there is a varaible is called startupfolder. How can use this varaiable in the WISE embedded ...
This issue has been solved
Forum Discussion by NetRock | 23 Apr 2013 | 1 comment