Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hey folks,  we just upgraded to BE 2014 from 2010 and it's a world of difference. I am starting to get use to the new setup for configuring jobs (associate ...
Forum Discussion by kennyb | 21 Aug 2014 | 7 comments
I need a solution Hi all, we are running BE 2010 R2 under Server 2003. Unfortunatly the server is broken now. So I have to migrade to a new one with Server 2008R2. I done it ...
Forum Discussion by mghomer | 21 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Soon as my BE2014 server tries to connect to my mail server through any means, it crashes the agent on the mail server, all was fine on BE2012R3 a day ago, all my ...
Forum Discussion by DESCC Systems D... | 17 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All,   Am new to Netbackup, Please clarify. We have a master server at 7.1.0.1 version, i have seen catalog backup is running with 3 child streams. ...
Forum Discussion by Anil B | 09 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hello Experts,   Need some help here, Regarding Netbakcup installation on solaris step by steps. Got to know that there was 3 packages to install i,e VRTS_ICS, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anil B | 08 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution Hello everyone, I'm managing a SMP these days, and deploying altiris agents as well.  However, when deploying altiris agent to certain computer, some of ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 06 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,   Recently upgraded to BE2014 after running into an issue with our sharepoint backup that had "Upgrade to BE2014" as the fix. Upgrade went ...
Forum Discussion by WilliamS44 | 06 Aug 2014 | 10 comments
I need a solution Hi Team, Thanks in advance.   Can we upgrade NetBackup 7.6 version from NetBackupp 6 version.   Yes. see NBU 7.x Upgrade Yes. see NBU 7.x ...
Forum Discussion by Satish munduru | 04 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Dear All, I need to install Backup Exec 2012 Hotfix 215906 for Exchange 2013 SP1 compatibilty. I wanted to know whether this hotfix itself is sufficient as my ...
Forum Discussion by sathish.hemadhri | 30 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, We have the following:- Symantec BE 2010 R3 on Windows 2008 Std SP2 (64bit) MS SQL express 2005. We have doing the upgradation of BE 2014. It went ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 30 Jul 2014 | 5 comments