Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We are planning a NBU upgrade from 7.1 to 7.6 however I have a few old Windows NT machines which I need to still back up. Althought Netbackup client 5.1 is no ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EMcNeill | 10 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Good day everyone, I have a situation where I was asked to prevent definitions from being downloaded during business hours so I adjusted the schedule as you can see in ...
Forum Discussion by Bryan S | 09 Apr 2014 | 15 comments
I need a solution Hi all, I would like to report an issue which is likely to be caused by Symantec Endpoint Protection 12.1, namely UMEngx86.dll. It seems that SEP is somehow ...
Forum Discussion by TheAndiH | 02 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all,   I need informations about compatibiliy Legacy Support per NBU 6.x, I have Master Server 7.5.0.x,two media server 6.5.6 and  Client 6.5.6...if I would ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rick80 | 02 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All,   I am now experiencing this issue "Symantec Endpoint Protection cannot open because some Symantec services are stopped. Restart the Symantec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ch@gGynelL_12 | 07 Apr 2014 | 14 comments
I need a solution Right now it's not too bad, but I want the number to stop growing, it is currently cleaned on 17 PC's But I want to stop it entirely   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bryan S | 01 Apr 2014 | 19 comments
I need a solution Hi All, We have a scenario where addtioanl storage shelf is required. The customer has 2 appliances SYMC NETBACKUP 5020 APPLIANCE 32TB WITH 6 1GB ETHERNET ...
Forum Discussion by Mazhar6520 | 30 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I have Backup Exec 2010 R3 revision 5204 Service Pack 4 installed on the Windows 2008 Server Datacenter 64-bit. I have update  backup exec 2010 R3 SP3 to ...
Forum Discussion by enzo | 26 Mar 2014 | 1 comment
I need a solution Hi guys, We have Enterprise Vault v10 (10.0.2.xxxx) in our Exchange 2003 environment which stubs any emails in mailboxes that are older than 30 days. The ...
Forum Discussion by RS84 | 21 Mar 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, The following were the Master Server details:- System Information: Master Server OS Name : Microsoft=AE Windows Server=AE 2008 Standard, Version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 24 Mar 2014 | 4 comments