Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Could anyone explain my query please .. We have one windows media server ..windows 2208 with netbackup 7.5 version, where drives are shared. the thing is that ...
Forum Discussion by sanjaynaidu | 18 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, I have a server machine installed successfully with SEP client. Its gets update successfully. I can see the Greendot in the client side. But the ...
Forum Discussion by farooq | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Dear all, My NetBackup environment. Master server OS : AIX 6.1 Netbackup Ver. 7.5.0.4 I use x-manager to open netbackup console . Run command ...
Forum Discussion by Zakirkhan1069@G... | 16 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, Env: BE 2012 SP1 on Win 2008 R2 - B2D2T (no de-dupe). LiveUpdate to BE 2012 SP4 failed with 'LU1812'. This TN:  ...
Forum Discussion by sdo | 12 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution We have been running SEPM 12.1 RU5 for just over a month without any issues.  Recently we opened our campus for testing of Mac OS-X Yosemite 10.10.1. In order support ...
Forum Discussion by uwwjoe | 11 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution needing some help here.    virus defs are 14 days out of date on close to 75% of the clients in my domain, SEP Manager and GUP SEP clients are up to date on defs. ...
Forum Discussion by kcseggs | 11 Dec 2014 | 11 comments
I need a solution Hello there, our upgrade from 12.1.4 to 12.1.5 completely failed. There is no service called Embedded Database anymore, and we cannot start any of the management ...
Forum Discussion by jocham-it | 09 Dec 2014 | 16 comments
I need a solution Hai, We are having Oracle servers which are hosted on Redhat linux 5.4 which is not a compatible version for Symantec Backup Exec 2014. Because of the ...
Forum Discussion by Durga Prasad | 08 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution Bonjour, Je viens d'installer les hotfix HF4 sur mon CMS 7.5 SP1. Maintenant quand je veux éditer un rôle de détection, j'ai une erreur , sans trace ...
Forum Discussion by CBO_TCS | 03 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Ever since I updated Backup Exec 2014 to SP1 using Liveupdate, my Hyper-V GRT backups fail and I cannot restore individual files. This makes filer server restores ...
Forum Discussion by bdodds1 | 27 Nov 2014 | 5 comments