Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Is it possible to udpate the nbu client software from client itself ?? I dont want to run install_client_files (or) update_client from netbackup server ...
Forum Discussion by somesh_p | 19 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi have a situation that I am seeing in 2 separate environments, each on different versions but both experiencing the same problem in regards to the agent ...
Forum Discussion by msigler | 18 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, Need to know what is the replacement product for Symantec Drive Encryption with Encryption Server by PGP; Since, it shows as EOL; Thanks in ...
Forum Discussion by Shwin23 | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution As part of an organizational move to a new, consolidated Active Directory domain, we're taking the opportunity to replace our aging Notification Servers with new, ...
Forum Discussion by JaredSeth | 17 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi all, just wondering if anyone have a test plan , check list , watch out list, what to verify after upgrade etc that can be used a starting point? I did see few ...
Forum Discussion by skhs | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I need to migrate a Enterprise Vault 11 server running on a Windows 2008 R2 server to a Windows 2012 R2 server. Actually we are doing only Exchnage Journal ...
Forum Discussion by Eneko | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, I have a server machine installed successfully with SEP client. Its gets update successfully. I can see the Greendot in the client side. But the ...
Forum Discussion by farooq | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Dear all, My NetBackup environment. Master server OS : AIX 6.1 Netbackup Ver. 7.5.0.4 I use x-manager to open netbackup console . Run command ...
Forum Discussion by Zakirkhan1069@G... | 16 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi all,    We've had to do some migration on our OpsCenter server and move it from a windows 2003 to a windows 2012 R2 server. We went about it this way with ...
Forum Discussion by Felipe T | 15 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I upgrade my appliance to 3600.R3 and it was upgraded successfully. I further installed via live update SP1 and hotfix-225092. Now when I upgraded the agent on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by adeelarifbhatti | 11 Dec 2014 | 6 comments