Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Search

Search results

I need a solution What is the current position as to support for EV11 from Netbackup utilising the EV DB Agent ? I am running NBU 7602 with EV11 - will 7603 support EV11 ? AJ ...
Forum Discussion by SYMAJ | 11 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution I have just upgraded to 7602 accross the board and noticed the following.  I have a number of Remote Admin Consoles (also upgraded to 7602) which have had their system ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 18 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution I have a site where NBAC is confirgured and running on 7505.  I am upgrading to 7601 on the Master Server initially (after completing the Ops Center Server OK) and ...
Forum Discussion by SYMAJ | 15 Jul 2014 | 2 comments
I do not need a solution (just sharing information) I have a site running two similar NBU domains, one in Primary and one in DR - with AIR running between the two sites. I upgraded ...
Forum Discussion by SYMAJ | 12 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution After reviewing the requirements for EV base software (Services or API) to be installed prior to EVDA I am not 100% as to the versions allowed. I have an EV server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 04 Nov 2013 | 2 comments
I need a solution Can anyone confirm for me whether Netbackup 7.5.x.x Client runs successfully on a RedHat 5.9 server - kernel 2.6.18-348.16.1 ? I am seeing failures whereby the ...
Forum Discussion by SYMAJ | 30 Oct 2013 | 8 comments
I need a solution I have a requirement whereby we are replacing 4 x 50x0 Puredisk Appliances with 4 x 5220 Appliances.  The current config has all devices in the same Netbackup domain, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 03 Oct 2013 | 11 comments
I need a solution As I prepare to perform an EV9 to EV10 migration (including 32bit to 64bit platform) I have a question regarding the copy of the vault partitions.  I have ...
Forum Discussion by SYMAJ | 11 Sep 2013 | 3 comments
I need a solution I have a new installation of NBU 7504, Windows 2K8R2 Master Server and 2 x 5220 Appliances - which has replaced an older HP/UX NBU 6.5.6 environment. The new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 08 Feb 2013 | 7 comments
I need a solution I have an existing site which has a Virtual Master Server and three Media Servers - all at 7503 - and using locally attached disk storage units accross SAN.  I am ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 07 Jan 2013 | 7 comments