Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I do not need a solution (just sharing information) FYI. We had the below issue occur twice in different environments. This might or might not be happening to you, but if it does, ...
Forum Discussion by GertjanA | 24 Jan 2014 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello all, The below is  posted in the DA forum, just in case you run into this: ...
Forum Discussion by GertjanA | 18 Oct 2013 | 0 comments
In Outlook 2013, when forwarding an email, the forward action happens in the preview screen of Outlook. (select a non-archived mail, forward, new lines appear with possibility to enter mailaddress etc). When forwarding an archived item, this opens in a ...
Idea by GertjanA | 07 Oct 2013 | 1 comment
I need a solution Hello all, I'm preparing an upgrade of several EV-sites to EV10, coming from EV9SP4R1. All prereqs are met, so I am good to go. One of the steps I had in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 16 Jul 2013 | 9 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello all, To let you know, Rob Wilcox posted a blog-entry with the link that has the Best Practice for implementing EV on ...
Forum Discussion by GertjanA | 04 Jul 2013 | 1 comment
I need a solution Hello all, Looking for experience from the field: I am in a relatively large environment (10mbx archiving servers) where there is extensive use of VaultCache ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 19 Oct 2012 | 6 comments
I've recently tested the Server Migration Wizard on my home lab. These screenshots might help to get you an idea of how it looks. It works fine! Read the accompanying documents and download the tool from here: ...
Article by GertjanA | 16 Mar 2012 | 7 comments
I need a solution Hello all. In large environment, with lots of tasks, is it possible to set the tasks in reportmode using SQL? Can I use the below? USE ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 28 Oct 2011 | 3 comments
I need a solution Hello all, According to https://www-secure.symantec.com/connect/forums/configuration-setting-enabling-users-double-click-shortcut  this is a known issue. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 25 Oct 2011 | 5 comments
I need a solution Hello all, In the process to prepare for upgrading EV80SP4 to EV90SP2, deployment scanner 9 reports for the fileservers targeted: At least one file server does ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 24 Oct 2011 | 8 comments