Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi Team, Yesterday, I had an issue as resouces are coming to offline state again and again after manually making it online.I didn't have an output now, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by singhgary | 26 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello all , I have a questions regarding GUP and need your input on this.   Can RU2 GUP serve content to RU4 endpoints ?    Secondly while ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 23 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution Curently I am setting up Altiris for the first time on our site.  Before we just booted to a flash drive Pxe with Ghost on it and imaged to a GSS server. I have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MWBROWN | 23 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution We have a Netbackup Appliance 5230 running 2.6.0.2 as a master server.  We would like to give our operators access to the Activity Monitor by setting up user accounts ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bmaro | 23 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hello There are two netbackup master servers in our environment. One is with 6.5.3 referrred as old master server and another one is with 7.6.0.1 referred as new ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Prem108 | 16 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution Hello All; I've BE 2014 and would live to backup my Vmware virtual machines by using deduplication option. Some of VMs are at remote site and some of them are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tirelibirefe | 14 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Dear Community I m facing the current issue, can you please support /etc/vx/bin/vxdisksetup -i emcpower0 format=sliced emcpower0cs2 VxVM vxdisksetup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mina Atef | 13 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, We have one VxVM disk group in one physical SPARC server which need to be migrated to LDOM in another server. We required disk group to be deported from ...
This issue has been solved
Forum Discussion by susadas | 10 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, i am using symantec Backup Exec 2010, so far it was working fine but from last two days i am experiencing problem. It's not performing Daily ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hashsysadm | 08 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution hi can anyone provide me any tech notes or compadibility charts in regards to restoring vmware servers to different datastore VMFS version and block size. Does ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Daryl Gawn | 07 Jul 2014 | 6 comments