Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hi there, I migrated backupexec 2010R3 > 2015 and it's not really good for me..... I have a problem with old backup on RD1000 storage (Dell storage ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ptitilulu007 | 01 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, I just purchase Backup Exec 2014 as said It support Esxi But, I would like to know if it (BE 2014  )can backup Vmware Vpshere Esxi 5 virtuel machines ...
Forum Discussion by glibrec | 20 May 2015 | 7 comments
I need a solution BE 2010 R3 is installed on a WS2003 that also used to be a secondary DC.  We installed new primary and secondary domain controllers and demoted the server that BE is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Linda Lounsbury | 13 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi all, one of my previous colleagues has BE 2012 installed on a 2008 R2 Domain Controller. Now i would like to demote this DC and use it as normal domain ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mghomer | 06 May 2015 | 3 comments
I need a solution Following is the environment   2 Blade enclosures loaded with 13 Hyper-V Server Managed by SCVMM hosting 3 Hyper-V Clusters  Storage is HP 3PAR connected ...
Forum Discussion by vasimm | 03 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, Can anybody tell me what is the best way to restore EV server with Backup exec. We have implemented EV 10 for FSA, and we regullary backup it with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Sox | 02 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I have been working on Backup Exec 2010 r3/ 2014 Architecture but to understand the actual working of the application i was looking for the architecture of ...
Forum Discussion by uri_baba | 20 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Folks , Need some urgent attention of whom who is willing to help me out  There are 4 hyper V host that are connected through SAN switches to HP's MSA ...
Forum Discussion by vikas.nautiyal | 31 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution Hey guys, I'm new to this. I read the forums and posts all the time, but I've never posted anything before. Anyways, I am running Backup Exec 2014 on a ...
Forum Discussion by WTyndall | 17 Mar 2015 | 3 comments