Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Mac or Windows.  Windows we can push upgrades out to, so that's doable.  Macs are always manually upgrades?  That's what I've been doing. We got a ...
Forum Discussion by rmoc | 28 May 2015 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information)   I've been trying to create a step by step guide for installing SEP on Citrix VDI Non-Persistent.  There are some ...
Forum Discussion by leandro-SEP | 28 May 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, I have Symantec Endpoint Protection 12.1.671.4971 on a Windows7 computer. After connecting a new external USB drive, SEP created this file: System Volume ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rabit | 23 May 2015 | 5 comments
I need a solution I have a physical server running two Virtual Machines, one for Exchange and one for Domain Control.  All are Server 2012R2.  Do I need to purchase and install Endpoint ...
Forum Discussion by Church Server Man | 21 May 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I have SEPM 12.1.5 installed on Windows 2012 R2 system. We have an environment of Windows & Linux clients. The Windows clients were able to connect ...
Forum Discussion by Gautham N | 12 May 2015 | 3 comments
I need a solution Most of my users are Outlook 2010.  There are a few 2013's. 95% are in cached Exchange mode. Several users have secondary email accounts lunder their ...
Forum Discussion by rmoc | 11 May 2015 | 3 comments
With SEPM you only have a limited amount of options to specify for application control about the processes. You can match a process name, but a simple rename can render it pointless. You can also match a file fingerprint but again that is a chore in of ...
Idea by charlie.m | 05 May 2015 | 0 comments
I need a solution Hello I operate a LAN and manually update the enterprise signatures by downloading the JDB executable, unzipping the executable to expose the JDB file and then ...
Forum Discussion by Friendly5 | 05 May 2015 | 8 comments
I need a solution Has anyone here successfully blocked TeamViewer? I have tried blocking the TCP port 5389 (listed on their site) and it seems to work at first, but then it seems to ...
Forum Discussion by charlie.m | 28 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution About 2 years ago our company merged with another.  They were running McAfee, we have been running Symantec.  Simple enough replacement.  However they have a small ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ariphaneus | 28 Apr 2015 | 5 comments