Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hello, At where I work, we have had a lot of departments merging. First we were backing up just Solaris 10 servers, then the Windows team wanted to have their ...
Forum Discussion by cyberninja | 28 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, I'm looking for some reference about what combination of the three following items have been certified by Symantec to work: - NetBackup - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by pep-e | 26 Jan 2015 | 2 comments
The Technical Services team for Backup and Recovery have produced a number of documents we call "Blueprints". These Blueprints are designed to show backup and recovery challenges around specific technologies or functions and how NetBackup ...
Article by GFK | 14 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution We have two SPARC T-series hosting Solaris 10 Global zones, each with around 10TB of data. On NetBakcup 7.6 side, we have several 5220 Appliances connected to LAN ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Itegral | 09 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, I am trying to configure SAP (BRTOOLS)+RMAN Backup Master server -- 7.6.0.3 on (Red Hat 4.4.6-3) SAP server - 7.6.0.1 on solaris 10.5 I followed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sumit khera | 29 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi This is to bring to your notice that we have an enviornment of EMC storage as well as EDL (in which virtual Tape Liberary configured) which is integrated with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by am2588 | 28 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution I have been using Netbackup for years and I just installed Check Point's Identity agent and there appears to be a conflict in ports used. I opened a ticket with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JGrabow | 19 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi. I'm running NB 7.6.0.3 on Solaris 11 x86 OS. When I restart NetBackup nbatd silently dies. In my messages log I see "Dec  9 10:27:48 wayback ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AZ Dave | 09 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Friends, Primary Environment: Master: NetBackup-AIX53 7.5.0.7 Media Server Environment : Mixed (Windows, UNIX, Linux). Mixed Versions as well Ranging from ...
This issue has been solved
Forum Discussion by winter_prince | 07 Dec 2014 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) I have a Hyper-V cluster consisting of 6 x W2K12R2 nodes.  I have installed the NBU 7603 client on each of the nodes and backup to a ...
Forum Discussion by SYMAJ | 05 Dec 2014 | 2 comments