Video Screencast Help

Search

Search results

The Project has been designed to address a business requirement of a client who has a valid use case to modify the resolution date time and text when ticket is either resolved or closed.  The Project checks the following things before it allow ...
Article by SandeepShrivastava | 12 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Change custom data in Edit incident form.   I have added custom data following this article: https://www-secure.symantec.com/connect/articles/h... ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Callander | 29 Jun 2014 | 5 comments
Dear Symantec, Currently, Helpdesk Solution 6.0 can check the email box once every 3 minutes (and maybe more often than this), however, ServiceDesk 7.5 seems not to be able to go any more frequent than 5 minutes (and by default is set to run every 15 ...
Idea by QuietLeni | 09 May 2014 | 2 comments
I need a solution Dear All, We have a problem in ServiceDesk 7.5 SP1 where our Helpdesk users are setting the category of the Incidents to weird settings and we never know whether ...
Forum Discussion by QuietLeni | 06 May 2014 | 3 comments
I need a solution Dear All, We have three Service Desk 7.5 groups - Frontline, Level 2 and Level 3 and we get lots of trouble where Frontline users keep assigning Incidents to ...
Forum Discussion by QuietLeni | 06 May 2014 | 5 comments
I need a solution We are currently using the latest Servicedesk solution from ALTIRIS (boss thinks its 7.5 may be higher..). My team had a discussion about the ability to paste ...
Forum Discussion by Chilimac | 17 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I'm using the Matches Rule component inside a Workflow Solution and it gives me an error message like this one: The connection to no match is unhandled. It ...
Forum Discussion by LuilloSoft | 11 Apr 2014 | 2 comments
Dear All, I have been working with the Service Catalog Request Template and I noticed something very strange. Every time you go into the tasks of a derived project, it would require you to Authenticate/Login, whether or not you have just come from ...
Download by QuietLeni | 31 Mar 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, We have a custom workflow failing intermittently with below error logs. This has started after we upgraded our Altiris environment to 7.5. Our SD ...
This issue has been solved
Forum Discussion by snm1502 | 19 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, We have upgraded our Altiris environment to 7.5 last weekend and SD was already on 7.5. I am unsure if the issue is because of that, however, we are unable ...
This issue has been solved
Forum Discussion by snm1502 | 17 Mar 2014 | 3 comments