Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

The Technical Services team for Backup and Recovery have produced a number of documents we call "Blueprints". These Blueprints are designed to show backup and recovery challenges around specific technologies or functions and how Backup Exec ...
Article by GFK | 20 Dec 2014 | 0 comments
I need a solution I have been using Netbackup for years and I just installed Check Point's Identity agent and there appears to be a conflict in ports used. I opened a ticket with ...
Forum Discussion by JGrabow | 19 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution According to this tech article TECH38988, Backup Exec 2012 and older can accomodate a domain name change.  I need a resource for a domain name change in Server 2008 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DDHTS | 11 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, as we have requirement to attach Tape drive lto 6  of hp   model “HPLTO-6-ULKTRIUM 6250 SAS EXTERNAL TAPE DRVIE ” with netbackup appliance 5220 ...
Forum Discussion by syedzeeshan | 10 Dec 2014 | 4 comments
I need a solution Hi. I'm running NB 7.6.0.3 on Solaris 11 x86 OS. When I restart NetBackup nbatd silently dies. In my messages log I see "Dec  9 10:27:48 wayback ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AZ Dave | 09 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Friends, Primary Environment: Master: NetBackup-AIX53 7.5.0.7 Media Server Environment : Mixed (Windows, UNIX, Linux). Mixed Versions as well Ranging from ...
This issue has been solved
Forum Discussion by winter_prince | 07 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution I have a Hyper-V cluster consisting of 6 x W2K12R2 nodes.  I have installed the NBU 7603 client on each of the nodes and backup to a 2603 appliance is working well.  ...
Forum Discussion by SYMAJ | 05 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution I have to decommission my old 5200 which has been hosting two tape libraries used only for monthly tape jobs.  I'm moving the libraries to a new 5230 but was ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stanleyj | 05 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution I need some advise please on the follow requirement guys; We bought two 5220 appliances from Symantec last year with an intention to use as active/stand-by Master ...
Forum Discussion by Itegral | 25 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Hello I have a Quantum i80 device with 2 IBM UKTRIUM-HH6 LTO6 drives that I have updated the firmware on as Quantum has said.  It is shown that the drives will work ...
Forum Discussion by mcarlin99 | 24 Nov 2014 | 9 comments