Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I do not need a solution (just sharing information) CEM has been an awful nightmare for us. We've been struggling for several weeks and it still does not work...even with an ...
Forum Discussion by tloenhorst | 05 Jan 2015 | 20 comments
Introduction We've been doing Hardware Independent Imaging (HII) since DS 6.5, long before DeployAnywhere came along. When were first determining the process, we looked at several driver management tools and they all had the same issues. They ...
Article by sfaucher | 30 Dec 2014 | 25 comments
I need a solution Hello everyone, I'm trying to redo some graphic reports from SD 7.1 on SD 7.5. However, can't seem to find this field in 7.5: This option is ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello friends, Currently I was looking at inventory of NIC card. For a single machine, it is showing 2-3 NIC cards, what are all those data's. ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 29 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I am looking for a way to programatically find out the following: 1. An easy way to programatically get the closest Site Server .. I am ...
Forum Discussion by Dave Smith 3 | 19 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution I'm troubleshooting an inherited WinPE 4 boot disk configuration created with DS 6.9 SP6 (6.9.9469.462) that has a custom batch file used to image machines either ...
Forum Discussion by bdam | 19 Dec 2014 | 1 comment
I was looking at, working with and writing documentation for the Tweet and Direct Tweet components as they would have some great value for us in monitoring and for other workflow/ServiceDesk items (tweet users when classroom emergencies come in for ...
Idea by jpellet2 | 19 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution We have recently upgraded our version of altris to version 7.5 from 6.1.   We have about 20 images that were created in the older version of Altris. (.img).  We would ...
Forum Discussion by typex45 | 15 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution I have DS 6.9 SP6 installed on several 2012 R2 servers and the console works just fine. On the first few I was able to set up DSWEB with no problem using .Net v4.5 ...
Forum Discussion by JBX | 15 Dec 2014 | 1 comment
Hello Everyone, Not sure if this is possible, however if this can be considered, lots of customers are enquiring about the bitlocker support within the Deployment Solution from Imaging tools just like WDS. So far have got to know that for the ...
Idea by MKOKA | 10 Dec 2014 | 0 comments