Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello! We are using Backup Exec2010 R3 with be2896R344584_64bit_348105 patch on Windows Server 2008 R2 Standart. After instalation of BE we are facing a ...
Forum Discussion by rshb4400 | 21 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everyone I'm working in a few reports with IT Analytics on Altiris.The company i'm providing services is asking me for two reports: - All ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Apr 2014 | 0 comments
Government agencies are required to use Smart Cards.  This is enforced by enabling the option "Smart card is required for interactive logon" in the Account Properties in User Object in Active Directory(AD). With this mandatory option ...
Idea by NellieM | 17 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution We are currently using the latest Servicedesk solution from ALTIRIS (boss thinks its 7.5 may be higher..). My team had a discussion about the ability to paste ...
Forum Discussion by Chilimac | 17 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everyone! While working with IT Analytics cube, I've build one view with the following fields: Computer: name > Computer: Model > Software ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 16 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, Can someone please advise on what is the replacement product for (Backup Exec 2012) agent for SAP or is it bundled along with other agents? One of my ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shwin23 | 20 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, According to my knowledge Workflow does not support integration with the REST API out of the box? The same question goes for handling the JSON representation ...
This issue has been solved
Forum Discussion by epkpej | 11 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, i am trying to back-up 3 VM's on a single VMWare ESXi 5.5 host with Symantec Backup Exec 2012 SP4. i have created seperate jobs for the 3 virtual machines ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JosVerhallen | 17 Apr 2014 | 10 comments
I need a solution Ok guys, girls and anything else out there. Situation newly upgraded EV 9 to 10.0.4 with cumulative update 2. Everyone works except the few execs and ...
Forum Discussion by Goofoff109 | 08 Apr 2014 | 7 comments
I need a solution Morning  Can someone please assist with infomation on EV 11. Just need to know the G.A version will be released and when will the first patch will out . ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Gunner | 08 Apr 2014 | 2 comments