Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi,   The backup job is failing with the following error:   Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final ...
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, I need a help with this problem. I am recreating an environment. When i'll open an integration project; System.TypeLoadException: Could not load ...
Forum Discussion by melina.pereira | 29 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi guys, I need (one more time) your help. I have tried to upgrade SAVFL with JLU integrated with LUA. The main problem is that on one server i have jlu ...
Forum Discussion by Skas | 29 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, We are on ITMS 7.5 and have IE 11. While opening SMC, we still see the same old message saying you are on unsupported browser and downgrade to 7, 8 or 9. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by snm1502 | 25 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Dear all, i am having an authentication problem when i try to add my active directory server to the LDAP Authentication in Symantec Messaging Gateway. The ...
Forum Discussion by mohamed.elkhatib | 23 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hi guys, I'm back here to ask your help. I have installed liveupdate v.1.0 MR14 on RHEL6.4 64bit , when i run command : sav liveupdate --update have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Skas | 22 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi,   After intergrating snac with SEPM   1) Does SNAC push a setup to client for it to reflect  SNAC on client ?   2) I have a small ...
Forum Discussion by Jeshrel | 17 Sep 2014 | 13 comments
I need a solution Guys, We have installed a client package on a Terminal Server(2012 r2) and have noticed after the installation is complete that Windows loses its activation. We ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rishthesecond | 11 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution Hello everyone!!  I'm working on a Service Desk POC for the first time. and when installing the Workflow Platform, I get the message  The workflow ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 07 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hi Team,   Is there a report that shows the clients that havent connected to SEPM.   I was able to find the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jeshrel | 02 Sep 2014 | 4 comments