Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I've seen this a few times recently.  We did the SEP 12.1.5337.5000 upgrade recently.  That had some bumps but things settled down.  Similar situation here -- ...
Forum Discussion by rmoc | 20 Mar 2015 | 2 comments
Live Instructor Led - Remote Mon, 30 March, 2015 - 11:00 EDT - Fri, 03 April, 2015 - 11:00 EDT ...
Event by NetX | 16 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi guys.. We have to install SEPM 12.1.5 into 2 windows 2012 server with same sql database.. Done: Install sepm in one server with sql database And in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 12 Mar 2015 | 22 comments
I need a solution Hi guys, I need help.., Plan is that Migrate SEP 11 to SEP 12.1.5 existing setup : one SEP server in HQ and one standalone SEP server in DR My plan is ...
Forum Discussion by shaabin | 05 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, We have Dell tl2000 and it giving so many issues those are tapes going to bad, frozen and suspended frequently even for new tapes, and backup window time ...
Forum Discussion by sagar666 | 24 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Support, Kindly advice me because I'm a bit confused. I am about to configure AIR between two NetBackup domains, domainA has 1xNBU5230 plus 1x5030 disk ...
This issue has been solved
Forum Discussion by amoramo | 18 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution Hi Guys..,  I need to upgrade Symantec system recovery 2010 to 2013.. What are steps we needed? Before upgradation any services to stop? Just run ...
Forum Discussion by shaabin | 17 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution In my environment i am having Master server running on netbackup 7.6.0.1 & operarting system is Solaris 5.9. The media server are also on solaris & running on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by knbu | 05 Feb 2015 | 8 comments
I need a solution Hi, We are currently running Exchange 2007 with SMSMSE installed on the same server. We are moving to an Exchange 2013 DAG, and would like to migrate to the ...
Forum Discussion by irnmamont | 05 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, I have recent migrated my SEPM to 12.1.5 it was a fresh install and had moved all the clients from different servers to this 12.1.5 server successfully. ...
Forum Discussion by Jeshrel | 30 Jan 2015 | 13 comments