Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have seen some other related posts for Quick Delivery in which people have performed overridden the maintance windows. While I see this feature for individual tasks, ...
Forum Discussion by Dave Smith 3 | 02 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Identified as a problem in 2012, as expected! https://www-secure.symantec.com/connect/forums/backup-vm-order Thread was locked, unresolved. Are we ...
Forum Discussion by deejerydoo | 01 Mar 2015 | 6 comments
Live Instructor Led - Remote Mon, 13 April, 2015 - 12:15 EDT - Fri, 17 April, 2015 - 12:15 EDT ...
Event by NetX | 27 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, We have Dell tl2000 and it giving so many issues those are tapes going to bad, frozen and suspended frequently even for new tapes, and backup window time ...
Forum Discussion by sagar666 | 24 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Problem: Error Message in Job: The Database script returned an error.  Refer to the Database script output section in job logs for more details. RUN { ...
Forum Discussion by evelazquez@data... | 17 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Guys..,  I need to upgrade Symantec system recovery 2010 to 2013.. What are steps we needed? Before upgradation any services to stop? Just run ...
Forum Discussion by shaabin | 16 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution Good Day! We are running Symantec Netbackup 7.6.0.3 on a Linux Red Hat 6 I wanted to inquire if our Netbackup would be able to support or backup our  Synology ...
Forum Discussion by Trix Lopez | 14 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Dearest.. In my customer now , they have implement the symantec endpoint security. My question is we want to deploy DLP.. should we install the different agent ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yudibagan | 10 Feb 2015 | 8 comments
I need a solution Hello, This is more of a Backup Exec functionality question however: Given the following (all located in different locations): A: Windows 2008 R2 running ...
Forum Discussion by adamadmin | 10 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution In my environment i am having Master server running on netbackup 7.6.0.1 & operarting system is Solaris 5.9. The media server are also on solaris & running on ...
Forum Discussion by knbu | 05 Feb 2015 | 8 comments