Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I am looking into a configuration on a site where the components of the NBU environment are as follows: Master Server - W2K8R2, NBU7602 1 x MSDP Media Server - ...
Forum Discussion by SYMAJ | 12 Jun 2014 | 8 comments
I need a solution I am attempting to install the Netbackup 7.5 client software onto an Ubuntu 12.0.4 server, and after reading through the TECH176428 am still having no success. The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 27 May 2014 | 10 comments
I need a solution I have an environment whereby there is a single vCenter server managing ESX clusters spread accross two locations.  I am currently testing a restore of a VM in the ...
Forum Discussion by SYMAJ | 21 May 2014 | 4 comments
I need a solution As the 52xx Appliances do not support iSCSI attach I am just wondering what is seen as best practice for securing VMware data when the datastores reside on an iSCSI ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 23 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution I have an EV 10.0.4 installation which is primarily Exchange Archiving (mailbox and Journal), and I am introducing File Blocking for a NetApp filer. I have FSA ...
Forum Discussion by SYMAJ | 13 Nov 2013 | 9 comments
I need a solution A quick-fire question: Each time I run a report for the first time from within the EV DA Client (10.0.4), I am requested to enter the credentials to connect to the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 11 Nov 2013 | 7 comments
I need a solution After reviewing the requirements for EV base software (Services or API) to be installed prior to EVDA I am not 100% as to the versions allowed. I have an EV server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 04 Nov 2013 | 2 comments
I need a solution I have a requirement whereby we are replacing 4 x 50x0 Puredisk Appliances with 4 x 5220 Appliances.  The current config has all devices in the same Netbackup domain, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SYMAJ | 03 Oct 2013 | 11 comments
I need a solution I have a Netbackup Environment with a Virtual Master Server running 7506 and a 5230 Appliance running 2.5.2 (7505).  There are a small number of Physical clients ...
Forum Discussion by SYMAJ | 10 Sep 2013 | 24 comments
I need a solution I have trawled through the many technotes on this subject, which seems to be a common cause for confusion, and still cannot progress past this error. I have a ...
Forum Discussion by SYMAJ | 14 Aug 2013 | 7 comments