Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hello All,   I got this weird issue, i got a backup exec 12 installed, which only makes a backup of local data. So I installed no agents and entered a ...
Forum Discussion by Marcel W. | 26 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution Hi All   Question. Found a test and dev environement at work using a older, licensed copy of Veritas, thats backup up MSDN servers, domino etc   ...
Forum Discussion by slewis1972 | 24 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution I had Backup Exec SBS 11D installed on Windows SBS 2003. Not thinking about it, I had to do a reinstall and installed Windows Server 2003 Standard.   I went to ...
Forum Discussion by chuck.knight | 24 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution We have a mixture of backup servers running versions 10 and 11 and one with 12 The server running version 12 has been in operation for a a few months and backs up ...
Forum Discussion by Tim David | 20 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution 1 files were skipped. Note: The backup job was configured to use the Advanced Open File Option. However, files were skipped during backup processing. Please ensure ...
Forum Discussion by Todd White 2 | 18 Feb 2009 | 7 comments
I need a solution I have a vista workstation that I wanted to back up. So I installed the BE agent on it, since BE is too stupid to tell you that you can't use the agent to back up ...
Forum Discussion by John DeWeese | 17 Feb 2009 | 2 comments
I need a solution http://eval.symantec.com/mktginfo/enterprise/other_resources/b-bews_12.5_cust_lic_pricing_cuide_01_2009.en-us.pdf 0 ...
Forum Discussion by Swathi Turlapaty | 17 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution recently we had to add a lot of licence keys to our backup-exec installation that was still running on version 9.1 . our distributor and symantec confirmed that we ...
Forum Discussion by chris V from lisis | 16 Feb 2009 | 1 comment
I need a solution Hello folks,   We are in a bind. We run a three Mac servers in what is otherwise a windows/unix environment. Central IT has been backing up the data from our ...
Forum Discussion by ross97 | 12 Feb 2009 | 0 comments
I need a solution Hi   Our company runs BackupExec 12.5 on Windows Server 2003 SP2.  Backupexec is installed and running, for some reason the engineer that setup Backup exec ...
Forum Discussion by JennianMark | 12 Feb 2009 | 2 comments