Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution All, When I try to install a new OpsCenter license I recieve the message "The specified license key already exists" from the OpsCenter web GUI. I know ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jwarfield | 29 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution I have a server Win2008 (DC) on which has been installed a Virtual Server - backing up we get error message: ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DaranDazza | 28 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution We have been having issues with our SEPM 11.x on our Windows 2008 based server getting the newest definitions. Specifically the Live Update function is not working for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by axelcroy | 28 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hey guys, I'm having the same issue related here https://www-secure.symantec.com/connect/forums/machine-not-getting-through-winpe40-x86, I did as told by BBC ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rafaelfontana | 26 Jan 2015 | 12 comments
I need a solution heya i have a 2008 server that is showing up as offline in SEPM v12.1.5 RU5 after i pushed the client out to it via SEPM. ive enabled sylink logging and i can ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maZuka | 26 Jan 2015 | 18 comments
I need a solution We're planning to deploy Backup Exec to our enviroment, we've 2 Hyper-V server (Server A and B) which will replicate VM guest each other. We're going to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by XexeX | 25 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution hi duys..., We install new SEPM 12.1.5 version....and now in deployment time some error are show. we push the AV to one client,in client system shows " ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 25 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution Hello everyone, I upgraded my 7.5 NetBackup domain to 7.6 and also replaced previous 7.5 capacity-based license keys to upgraded keys 7.6. According to my license ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bart S. | 22 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution Trialware Activation file(s) NOT attached to trialware email I downloaded evault 11.0 and got email Thank you for taking the time to evaluate Enterprise Vault. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sanjayntms@yahoo.com | 21 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, My name is Jorge Ruiz and I have some questions about  the license of SEE 1. Is exist a permanent license, this for avoid to renew every year ? 2. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jlruiz | 21 Jan 2015 | 6 comments