Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hi there. Today we downloaded to two different types of servers the SEPM 12.1 system, installed, and updated with LiveUpdate, etc.  I understood the download was ...
Forum Discussion by RichOurC | 28 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution We have been having issues with our SEPM 11.x on our Windows 2008 based server getting the newest definitions. Specifically the Live Update function is not working for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by axelcroy | 28 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, Which license buy to save a 2008R2 + Hyper-V server with two virtual servers. A single server license is sufficient ? Thank you for your response. ...
Forum Discussion by milfra12 | 27 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi There, We've purchased a Symantec Protection with 25 users license. If I'm not mistaken it was from Amazon UK and it is a bundled pack. Recently, I ...
Forum Discussion by azkerm | 27 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, i have install Backup Exec 2014 version 14.1.1786 into Windows Server 2012 R2. During the installation "add licenses", i have manually typed the ...
Forum Discussion by Fathul W | 26 Jan 2015 | 11 comments
I need a solution Hi, I am struggling to get an answer to a licensing query and have been given a number of different answers but none of them concise and all of them at odds with ...
Forum Discussion by Matthew King | 26 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hey guys, I'm having the same issue related here https://www-secure.symantec.com/connect/forums/machine-not-getting-through-winpe40-x86, I did as told by BBC ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rafaelfontana | 26 Jan 2015 | 12 comments
I need a solution heya i have a 2008 server that is showing up as offline in SEPM v12.1.5 RU5 after i pushed the client out to it via SEPM. ive enabled sylink logging and i can ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maZuka | 26 Jan 2015 | 18 comments
I need a solution We're planning to deploy Backup Exec to our enviroment, we've 2 Hyper-V server (Server A and B) which will replicate VM guest each other. We're going to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by XexeX | 25 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution hi duys..., We install new SEPM 12.1.5 version....and now in deployment time some error are show. we push the AV to one client,in client system shows " ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 25 Jan 2015 | 7 comments