Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hallo, Wie im Titel bereits beschrieben, stehe ich vor dem Problem dass ich einen Server habe mit 2 CPU und 24 Kernen und das ganze VM's in sich trägt ...
Forum Discussion by Frankbackes | 19 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, Using BE2014 SBS Edition on a SBS2011. We are getting the "Warning" that we are Backing Up more Servers than we have Licenses for... In ...
Forum Discussion by Danny Wackes | 18 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Just wondering whether anyone has used Backup Exec 2014 with IBM TS3310. I have this in production at present and will be looking to setup encryption (hardware). I am ...
Forum Discussion by 111 | 16 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi there Since we upgraded to Symantec Backup Exec 2014 (V-Ray Edition) we get a License-Warning as shown below. Unlimited virtual machines are included ...
Forum Discussion by flenny | 16 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution I am waiting to hear back from Symantec Support so I figured I will post here as well   We have a customer that has Backup Exec 2014 Small Business ...
Forum Discussion by TimPoulter | 14 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hi,   I would like to know what is the exact name of the product that I need to buy to have backup exec 2014 backing up my phyisical machine with windows ...
Forum Discussion by Frankbackes | 09 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Backup failing on the server with below issue,   Backup- \\HV2FR.bonfiglioli.group\C: V-79-57344-65033 - Directory not found. Cannot backup directory ...
Forum Discussion by Manivel | 04 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution We have a Windows 2003 server here running Backup Exec 11d for Windows Servers.  After some harddrive corruption problems, we needed to reinstall Backup Exec.  I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jim Verduin | 03 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Running Backup Exec 2014 and plan on backing up our Exchange Server to a EMC DD160 before backing it up to tape.  Within BE we can't see the DD160 in order to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by 2tango2 | 28 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution I have a customer running Backup Exec 2010 SP1 and he is having this problem: www.symantec.com/business/support/index?page=conte... So when I uninstall the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maurijo | 26 Aug 2014 | 4 comments