Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi Guys.., we have a issue with backup exec 2014..Our two Domain server not backup.There is one communication problem...plz find the attachement we reinstall ...
Forum Discussion by shaabin | 24 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Guys..,   I need help....How to install Linux agent in linux server in backup exec 2014? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 17 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Guys..,  I need to upgrade Symantec system recovery 2010 to 2013.. What are steps we needed? Before upgradation any services to stop? Just run ...
Forum Discussion by shaabin | 16 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution Hi All, I need solution , where  "Software compliance by location" report shows locationwise compliance for  procured and installed product. ...
Forum Discussion by vinayak patil | 15 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Dear Friends, Today i use symantec product (Symantec Backup Exec Continuous Protection Server 10d) on our exchange server and running well. The question is: ...
Forum Discussion by Aguss | 10 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution La copia de seguridad esta almacenada en un NAS y necesito restaurar los datos con extension fbf como se restauran los datos en otro server, necesito una ayuda por ...
Forum Discussion by ingenieria@grup... | 10 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution This is regarding the following, which doesn't say it is either "Enterprise" nor "Small business"... - SYMC ENDPOINT PROTECTION 12.1 PER ...
Forum Discussion by Torek | 09 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution hi duys..., We install new SEPM 12.1.5 version....and now in deployment time some error are show. we push the AV to one client,in client system shows " ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 25 Jan 2015 | 7 comments
I need a solution After a little bit of trial and error when writing a query I have found that if I query the vAllComputerInfo table I have computers that are in a non-active status ...
Forum Discussion by JohnVee | 21 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, Am unable to activate my Symantec Endpoint Protection for Small Business version 12.1.2015.2015. I will appreciate a prompt response from anyone who has a ...
Forum Discussion by harogie | 12 Jan 2015 | 6 comments