Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Just wondering whether anyone has used Backup Exec 2014 with IBM TS3310. I have this in production at present and will be looking to setup encryption (hardware). I am ...
Forum Discussion by 111 | 16 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution   Hello Experts,   Can any one explain me that the NetBackup is Three tier or four tier architecture and also explain Why?   Thanks in advancd ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anil B | 13 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi,   I would like to know what is the exact name of the product that I need to buy to have backup exec 2014 backing up my phyisical machine with windows ...
Forum Discussion by Frankbackes | 09 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Backup failing on the server with below issue,   Backup- \\HV2FR.bonfiglioli.group\C: V-79-57344-65033 - Directory not found. Cannot backup directory ...
Forum Discussion by Manivel | 04 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hello All, As part of troubleshooting in pure disk environment for systems state failures. how to check that for windows 2003/2008 R1 or R2 clients have latest ...
Forum Discussion by Anil B | 26 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All , I have a NBU environment where I have couple of masters servers . I have configured DD4500 ( Boost ) ( 10GBe + 8GB FC ) on both sites . DD Replication ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Abhijit_Srivastava | 22 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution I think I know the answer here, but wanted to make sure I understood it correctly. I have a windows 2012 Cluster running BEWS2012. Attached to the same SAN\RAID, I ...
Forum Discussion by Daleta_Whiskey | 18 Aug 2014 | 7 comments
I need a solution Hi all, BE2012, rev 1798 on Windows 2008 R2 server.  I just replaced a Windows-based file server with CIFS shares directly from my NetApp SAN.  Obviously, I cannot ...
Forum Discussion by jkelahan | 14 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hello! After upgrading BE from 2012 to 2014 BE wont start backup job for two Hyper-V hosts and VM's inside it. On every VM guest and Host option it shows ...
Forum Discussion by Denisov Nikita | 13 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution I need some assistance with the variables in the sybase_mydb_backup script.     Here is the portion of the script:  @echo SYBACKUP_SERVER = ...
This issue has been solved
Forum Discussion by David.Bowlby | 13 Aug 2014 | 3 comments