Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I need some assistance with the variables in the sybase_mydb_backup script.     Here is the portion of the script:  @echo SYBACKUP_SERVER = ...
This issue has been solved
Forum Discussion by David.Bowlby | 13 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hello,   I am trying to troubleshoot a problem here.  Let me provide some background.  I have a lab of 30 HP Prodesk 600's all with the exact same specs.  ...
Forum Discussion by twilsoncwctc | 06 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all, I have tested deploying images with the new deployment solution 7.5. After each client image deployment, I have noticed that the windows license in each ...
Forum Discussion by kevinang | 05 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution I need few insights on the design constraints : 1) Do I need the NDMP License for the NAS backup over FC to VTL on DD ( VTL license for DD already procured with ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Abhijit_Srivastava | 01 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution  Disk to Tape Copy 2-Full-Weekly -- The job failed with the following error: The directory is invalid. Daily incremental backup will goto USB disk G:\ On ...
Forum Discussion by BALAJVAK | 28 Jul 2014 | 4 comments
Hello Team,   We are using SSR 2013 for almost all our client for backup and recover. We are symantec partner. last week we got new requirement from our client regarding SSR 2013. They want SSR 2013 should be synchronised with Active ...
Idea by chaudharikiran7 | 24 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution We are running BE 2010 r3 and are quicky running out of the 7TB space we use for B2D. We are looking at a Dell DR4100 that does deduplication on the fly.  I ...
Forum Discussion by corycar | 18 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution We are a long time Altiris/SMP shop. As I have mentioned here before, through donwsizing we have brain-drained all knowledge relating to the product. We don't ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SysAdmin_D | 17 Jul 2014 | 9 comments
I need a solution Hello ,   Strange issue here.  In creating a new Altiris 7.5 environment, all of the licensing etc... was scrubbed and inputted into the new system.  However, ...
Forum Discussion by Powershell_Guru | 12 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution I recently had fully encrypted hard disk (Toshiba mq01abd075), operating system (Windows 7 Professional), two partition. C (146 GB) and D (548 GB) and 4 GB Unallocated ...
Forum Discussion by troygaines | 04 Jul 2014 | 0 comments