Video Screencast Help

Search

Search results

Ensure that openssl is up to date and does not include the heartbleed exploit. 1.  Run  rpm -q openssl  from the Terminal to check what version of openssl is currently installed on the Mobility Suite. The expected result should appear in the ...
Article by Joshua Johnson | 09 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hi We have Backup Exec 2015. we have a license for Hyper-v agent installed on a hyper-v server. we can backup guest servers on this hyper-v host using the GRT ...
This issue has been solved
Forum Discussion by roger-v | 09 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution Hi All, I'm trying to find the differences between these two commands in Netbackup. In the Netbakcup 7.6 TroubleShooting Guide, there is the same ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Duygu | 02 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hello... Just want to ask you... I am running Symantec SBE 12.1 and i am looking on Symantec EE, can i upgrad my from SBE to EE without losing any thing and ...
Forum Discussion by waelhilal | 01 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Everyone,  Hope you all are doing great... I have a question, i am trying to download 12.1.6, the latest version of symantec but when i go to this page ...
This issue has been solved
Forum Discussion by waelhilal | 22 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Hallo Forum, bei uns kommt das Symantec Backup Exec 2014 zum Einsatz. Auf unserem ESX werden 12 virtuelle Maschinen betrieben. Nach Installation und einrichtung ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jnsrpn | 18 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution Installed Service Pack 4 for Backup Exec 2010 R3 last week. Since then getting a message on backup job for one of the remote machines. " License Violation - A ...
Forum Discussion by typ_paddy | 09 Jun 2015 | 8 comments
I need a solution Dear Support, Please find the below issuse. We have life time license for Symantec Backup Exec 2010 R2.Right now the license key is its not working.  The ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BackExec | 09 Jun 2015 | 1 comment
I need a solution I am trying to imnstall netbackup 7.6.1.1 maintence pack after the  installation of  netbackup 7.6.1 . Please provide  us complete  proceduere of installation. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rashi.jain | 25 May 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Symantec Forum, Would like to have your insight regarding this. Will there be compatibility issue or solutions that will not work if we used a ITMS 7.6 ...
Forum Discussion by Marilou | 20 May 2015 | 1 comment