Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hi, I have backup Exec 2012 and when i attemp to restore, i get the following error message: the supplied datetime represents an invalid time for example ...
Forum Discussion by lanloun | 28 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Guys,  I am renewing a license on BE 2014, however, the installer has been deleted. BE is updated via liveupdate with SP2 and Hotfix. Now, which installer ...
Forum Discussion by Eric VF | 27 Apr 2015 | 3 comments
I do not need a solution (just sharing information) This was first identified as a problem when doing an in-place upgrade of Backup Exec, from 2012 to 2014 (I expect it will have ...
Forum Discussion by deejerydoo | 22 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Tried to log into SEPM like normal.  I got a sluggish progress bar which we've seen after the 12.1.5337 upgrade. Server is updated for Windows.  Java is 7, ...
Forum Discussion by rmoc | 16 Apr 2015 | 37 comments
I need a solution Hi, I need some information on Netbackup SAP database. We have T5-2 server with 2 processor running solaris 10 configured with 3 SAP database. Do i need 1x ...
Forum Discussion by Mazhar6520 | 14 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hi Folks, I am new to this form and this is my first post. I have been trying to silently install AutoCAD 2015 on windows 7 64 bit OS. I have setup.exe and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sidhurocks | 11 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Hi Community,  Just looking to get some help with a server I am currently installing Backup Exec 2014 on. It is a Windows '03 server that we recently ...
Forum Discussion by Scruffy | 09 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution We've installed a Small Business Server 2011 in a virtual Machine (Microsoft Hyper-V engine running with Windows Server 2012 R2). Physical Machine with an ...
Forum Discussion by mdbw | 01 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution I have installed Symantec Endpoint Protection manager 12.1.1 on Windows 7 machine which acts as Antivirus server. I want to install client on Windows server 2012 R2 ...
Forum Discussion by Siddalinga Murthy | 31 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Folks , Need some urgent attention of whom who is willing to help me out  There are 4 hyper V host that are connected through SAN switches to HP's MSA ...
Forum Discussion by vikas.nautiyal | 31 Mar 2015 | 6 comments