Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi All,   Unable to install SEP How to proceed further. I have SEP_INST log . what to check in that logs. Do I need to check any other logs. I so What to ...
Forum Discussion by farooq | 12 Oct 2014 | 7 comments
I need a solution Hi,   The backup is failing with the following error:       Job ended: Friday, September 19, 2014 at 6:37:58 AM Completed status: Failed ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution I am having an issue running the nbdeployutil command on one of my master servers. The gather will complete without issue, but when I try and run the report piece it ...
Forum Discussion by backup-botw | 07 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hi,   The backup job is failing with the following error:   Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 6 comments
Symantec Must develop the capability to use complete  8 Digit Barcode like TSM. In big environment where data size is so huge & backups are being taken on Tape it becomes problem. (Backup and Recovery, 7.5, 7.6, NetBackup, NetBackup Appliances, ...
Idea by Deepak_Gulati82 | 02 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, i been waiting on the appliance upgrade for a while now, we have to migrate all servers to windows server 2012 R2. But without upgrading the appliance first we ...
Forum Discussion by Maths911 | 02 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution I have a customer running Backup Exec 2010 SP1 and he is having this problem: www.symantec.com/business/support/index?page=conte... So when I uninstall the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maurijo | 26 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hello All, As part of troubleshooting in pure disk environment for systems state failures. how to check that for windows 2003/2008 R1 or R2 clients have latest ...
Forum Discussion by Anil B | 26 Aug 2014 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Just an FYI for anyone running into this issue during an upgrade to BE-2014:   I saw this exact same problem when upgrading ...
Forum Discussion by M Strong | 13 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hello All,   Am new to Netbackup, Please clarify. We have a master server at 7.1.0.1 version, i have seen catalog backup is running with 3 child streams. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anil B | 09 Aug 2014 | 1 comment