Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi   I've made our own "Installed Product" package for MS Office, Visio and Project. In this example I use Visio 2010.   As you can ...
Forum Discussion by Kyndby | 28 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Running Backup Exec 2014 and plan on backing up our Exchange Server to a EMC DD160 before backing it up to tape.  Within BE we can't see the DD160 in order to ...
Forum Discussion by 2tango2 | 28 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hi   I'm curious. When creating Managed Software I often see many more "installs" than used licenses. Why is that?   Best ...
Forum Discussion by Kyndby | 28 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I want to know if the titled license include the accelerator and deduplication pool feature. I googled and find some discussion articles, but no ...
Forum Discussion by jeorainc | 27 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution I have a customer running Backup Exec 2010 SP1 and he is having this problem: www.symantec.com/business/support/index?page=conte... So when I uninstall the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maurijo | 26 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hello All, As part of troubleshooting in pure disk environment for systems state failures. how to check that for windows 2003/2008 R1 or R2 clients have latest ...
Forum Discussion by Anil B | 26 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, Could anyone clarify this question on licencing. I have a number of Symantec System Recovery 2013 Server Licences. Could you please confirm how this is ...
Forum Discussion by KevS | 25 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All , I have a NBU environment where I have couple of masters servers . I have configured DD4500 ( Boost ) ( 10GBe + 8GB FC ) on both sites . DD Replication ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Abhijit_Srivastava | 22 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, Looking for an easy way to determine our current Front-End TB usage for licensing.  Using Netbackup 5230 appliances running 2.6.0.3  Opscenter 7.6.0.3. ...
Forum Discussion by arctics2 | 21 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, I have inhereted our company's SEP server which has an expired license. I have the license email with SLF ready to install however there is no ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Dean Oliver | 20 Aug 2014 | 7 comments