Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I am trying antivirus (McAfee) exclusion for netbackup 7.6 for Windows client & I am following the below article. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by aviltauro | 01 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution I have NetBackup 7.5 client software on several Windows 2008 R2 servers.  When I try to open the Backup, Archive, Restore application on any of the servers, it takes ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GlennG-NB | 27 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hi all, Is there a Symantec archive for KB's?  I tried making registry changes as outlined in TECH42646, now we cannot remote to the PC. I was out for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by russg2415 | 25 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, Our dual-drive backup device is connected to a 2GB fibre switch and our media server and a couple of file servers are also connected (via fibre) to the same ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cmelville | 25 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution What is the fastest way to get a PC to update it's info in the  Inv_AddRemoveProgram table? Thanks! Scott ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Scott W. Allen | 18 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution Hi Folks I just wanted to share a problem we have with EV at the moment that somebody may be able to help out with, or perhaps at least offer some insight to. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by xgtdec | 18 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution hello, The folder Program Files\Veritas\Netbackup\db\images is very big, day after day, it's growing up. we have 3 types of retentions (first one : 6 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by issmag | 17 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, I have encountered the below error while trying to configure SDR. Instead of SDR if i backup my C drive and system state , Will it be okay to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nayabsk | 12 Feb 2015 | 4 comments
I need a solution I have fully scanned my hardrive with symantec Endpoint Protection but the browser hijacker still exist. So what I did is to uninstall Mozilla And Chrome browser and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rantey | 11 Feb 2015 | 5 comments
I need a solution Has anyone experienced the Virtual machines going out of network during the backup using "VMware" policy. Apparently , the Windows VMs losing connectivity ...
This issue has been solved
Forum Discussion by manussnair | 05 Feb 2015 | 7 comments