Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I've been trying to push the Backup Exec Remote Agent upgrade but it fails with the following error. Utility Job information: Ready to upgrade from version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by agarcia79 | 17 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution Hello Sym-People, Recently we have installed a new Sharepoint 2013 farm which consist of the following systems: 1 Application node 2 WFE nodes 2 SQL ...
Forum Discussion by Borealis | 17 Dec 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I have one VMWare Server with link aggregation 2GB and get 2008AD&Files VM (480GB file size) and 2010 Ex VM (220GB file size) insides it. I create one Windows ...
Forum Discussion by YM user | 07 Dec 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All There seems to be a lot of threads regarding this problem, however i've not found a difinitive solution. Environment Physical Backup Server - ...
Forum Discussion by Bfire | 04 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution I am just wondering what is the average job rate you guys get? Please refer to the Please refer to the perfomance tuning guide. Performance/Job Rate would ...
Forum Discussion by rsiddiqi | 02 Dec 2014 | 8 comments
I need a solution This issue was opened for backup exec 2012 but ı used 2014 and same issues showed up. I duplicate to shared deduplication storage that is located different place over ...
Forum Discussion by Tulkas_61 | 02 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution is the v-ray edition doesn't need an agent on the windows/linux vm like veambackup?  does it mean i can use ms vss shadow copy instead of backupexec vss and there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Arnie3 | 27 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, I am using Symantec Backup Exec 12 on Windows Small Business Server 2003 and backing up our Exchange database. Up to and including 25-Aug-2014 I was getting ...
Forum Discussion by johncassell | 27 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution 1.) How can I stop BE from ejecting a disk? The server is in a remote location, and if a job fails, the disk is often ejected. If a restore asks for a different ...
Forum Discussion by RickkeeC | 20 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution When restoring a file from any server, when I try to expand the tree to find the file, it stays with the message "Loading...". (see the screenshot). I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mlamens | 18 Nov 2014 | 4 comments