Video Screencast Help

Search

Search results

Hey all,  First time posting here on the forums but I've used you all many times to create wonderful things.  A few years back I wrote a quick project to make searching much easier in our environment and though it hasn't been updated in ...
Download by wwarren | 01 Feb 2016 | 0 comments
I need a solution Hi, I have a weird issue. Why the Servicedesk create ghost incidents? for example, my users create the IM-000035 and then the system create IM-000040 and IM-000041 ...
Forum Discussion by mariomendez83 | 13 Jan 2016 | 1 comment
Introduction Workflow Solution provides the ability to automate various processes, including many Symantec Corporation applications. Servicedesk is an application built from Workflow that automates the Incident, Change and Problem Management ...
Article by BRING | 01 Oct 2015 | 0 comments
Recently, it was discovered that Workflow (and by association Servicedesk) has a SQL view that, in its original form, when accessed, takes unnecessary  time to complete.  The view in question is the “UserReferenceIDLookup” view, and is used when users ...
Download by BRING | 27 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hello everyone, I'm trying to redo some graphic reports from SD 7.1 on SD 7.5. However, can't seem to find this field in 7.5: This option is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Dec 2014 | 2 comments
Novacoast Webinar Wed, 05 November, 2014 - 2:00 - 3:00 EST          Join us and learn how ...
Event by ryanschoenherr | 27 Oct 2014 | 1 comment
I have a workflow with an integration towards vmware sdk and when I select data types ( for Input data, Output data, For each loops, return type for script component and all other locations where a Type selection is needed) it takes from 50 sec ...
Idea by Mikael Ulvesjö | 21 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution We are currently using the latest Servicedesk solution from ALTIRIS (boss thinks its 7.5 may be higher..). My team had a discussion about the ability to paste ...
Forum Discussion by Chilimac | 17 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, We have a custom workflow failing intermittently with below error logs. This has started after we upgraded our Altiris environment to 7.5. Our SD ...
This issue has been solved
Forum Discussion by snm1502 | 19 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution Hello, We have upgraded our Altiris environment to 7.5 last weekend and SD was already on 7.5. I am unsure if the issue is because of that, however, we are unable ...
This issue has been solved
Forum Discussion by snm1502 | 17 Mar 2014 | 3 comments