Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hi, Since upgrading to EV 11.0.1 we've had to reinstall the Index redistributable 4 times in 2 months. Clearly indicating something wrong. Having just got ...
Forum Discussion by EVGarrison | 28 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution Hello, We are currently deploying VDI solution where for our users. I have built Windows 8.1 Ent template with all the required softwares installed including ...
Forum Discussion by habibalby | 22 Apr 2015 | 16 comments
I need a solution Hi all, Running EV FSA 11.0.1 on Windows 2012R2 with 10GB network, I'm currently restoring 400Gigs of data at what appers to be up to 15MB/per sec to file ...
Forum Discussion by BEI | 21 Apr 2015 | 7 comments
I need a solution Does anyone have any downtime estimates when performing the upgrade from EV 10.0.4 to EV 11.0.1?  I understand this will be site specific depending on how large the ...
Forum Discussion by hockera | 13 Apr 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, We are in the process of migrating our EV archive data from EMC centerra to EMC Data Domain. Running some archive retrieval tests we are seeing very long ...
Forum Discussion by cjm99 | 10 Apr 2015 | 5 comments
I need a solution Hi all, Some users have reported that when they try to restore a single file uning the archive icon,  it appers to be restoring multiple files at the same time. ...
Forum Discussion by BEI | 22 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution I found very little on the internet about the signifigance of selecting the proper 'storage type' when creating a vault store partition. I am hoping someone ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jberg | 17 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi all, I know there are many factors involved in storage expry, in our environment the expiry rate is anything up to 1500 items per hour. Can anyone weigh in ...
Forum Discussion by jprknight | 12 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution I have installed One EV server 9.0.3 that is failing all the time, and now i installed other EV Server 11.0.1 and need move user one by one to the new server, whats is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by gilito80mx | 07 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hello all, We've recently upgraded to EV11.01, which went well. My EV-servers (3 in total) run fine, except perhaps for indexing. I only do Exchange ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GertjanA | 04 Mar 2015 | 3 comments