Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution After migrating to NetBackup 7.6.0.4, backup jobs with vmware Accelerator takes about 20 minutes to start the writing of the data: Job Details: 3/27/2015 ...
Forum Discussion by Sampaio S | 27 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution We are attempting to set up Sharepoint GRT 2013 backups.  Master is aix 7.1 Netbackup 7.6.0.3  Media Server is Netbackup Appliance 5230 2.6.0.3 Client is Windows 2008 ...
Forum Discussion by bmaro | 26 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Currently we are using Symantec NetbackUp 7.6.0.4 for master/media server and for the backup clients, running under Windows Server 2012 R2 Standard. Tape library is ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 24 Mar 2015 | 8 comments
I need a solution Hello All, BE verify operation slower if backed up to disk than to tape. The target disk is a Deduplication appliance. Any suggestions as it take almost 3 ...
Forum Discussion by Symctec | 23 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution Hi, anyone else is facing this issue when backup Exec 2012 SP4 restores a full vmdk (not GRT) from tape? Issues: a) We had to redirect the restore directly ...
Forum Discussion by suraya | 22 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution Hi, Im just confused about how the netbackup restore works. If I backup up a 3TB folder and the fragment size is 20GB, Netbackup creates an image ID and associate ...
Forum Discussion by manussnair | 20 Mar 2015 | 21 comments
I need a solution I replaced hardware for a media server according to TECH77811 and am now getting much slower throughput on tape backups.  The master is Linux RHEL 6.3 running NB ...
Forum Discussion by JeanB | 18 Mar 2015 | 20 comments
I need a solution Hey guys, I'm new to this. I read the forums and posts all the time, but I've never posted anything before. Anyways, I am running Backup Exec 2014 on a ...
Forum Discussion by WTyndall | 17 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hello Backup Exec Team, we have a Windows Server 2008R2 and a Backup Exec Server 2012. All Updates are installed. Our problem is that after a full Backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Spiros K. | 17 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Team, Can I use backup exec, any version but prefereably 2014 to backup Exchange Mailbox Database or individual mailboxes and restore to Exchange Server 2013. ...
Forum Discussion by segunenabled | 17 Mar 2015 | 2 comments