Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution After migrating to NetBackup 7.6.0.4, backup jobs with vmware Accelerator takes about 20 minutes to start the writing of the data: Job Details: 3/27/2015 ...
Forum Discussion by Sampaio S | 27 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello everyone, Working on a demo with Mobility Suite. When trying to install Work Hub on a LG G3 phone running Android 5.0.1 20H, I got the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 27 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution We are attempting to set up Sharepoint GRT 2013 backups.  Master is aix 7.1 Netbackup 7.6.0.3  Media Server is Netbackup Appliance 5230 2.6.0.3 Client is Windows 2008 ...
Forum Discussion by bmaro | 26 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution I want to add an exception in DLP for printer types/names.  I was unable to see this category under the exception rule name (this will need to be applied to ...
Forum Discussion by SuperKHSmith | 25 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Currently we are using Symantec NetbackUp 7.6.0.4 for master/media server and for the backup clients, running under Windows Server 2012 R2 Standard. Tape library is ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 24 Mar 2015 | 8 comments
I need a solution Hi all, Some users have reported that when they try to restore a single file uning the archive icon,  it appers to be restoring multiple files at the same time. ...
Forum Discussion by BEI | 22 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution I've seen this a few times recently.  We did the SEP 12.1.5337.5000 upgrade recently.  That had some bumps but things settled down.  Similar situation here -- ...
Forum Discussion by rmoc | 20 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, Im just confused about how the netbackup restore works. If I backup up a 3TB folder and the fragment size is 20GB, Netbackup creates an image ID and associate ...
Forum Discussion by manussnair | 20 Mar 2015 | 21 comments
I need a solution I replaced hardware for a media server according to TECH77811 and am now getting much slower throughput on tape backups.  The master is Linux RHEL 6.3 running NB ...
Forum Discussion by JeanB | 18 Mar 2015 | 20 comments
I need a solution Hi, Has anyone tried yet installing SMP 7.6 on Windows Server 2012 R2? I just wanted to install it on a virtual machine in my lab but I have problems with the task ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Stefan S. | 16 Mar 2015 | 3 comments