Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi guys, What is the use of the sql client tool install on sepm 12.1.5 server? if is not install what is the issue? You need this on the You need ...
Forum Discussion by shaabin | 31 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi This is my enviroment: Master / Media server on the same host: Windows 2012 R2 physical server with FC dual port connected to a two fabric SAN Brocade ...
Forum Discussion by larjona | 30 Mar 2015 | 1 comment
In any site with more than one MSDP pool local to any given set of backup clients, then the best (and sometimes the only acceptable) dedupe ratios are achieved by sending backups of the same client to the same MSDP pool.  This effectively locks a backup ...
Idea by sdo | 29 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution Hello everyone, Working on a demo with Mobility Suite. When trying to install Work Hub on a LG G3 phone running Android 5.0.1 20H, I got the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 27 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution We are attempting to set up Sharepoint GRT 2013 backups.  Master is aix 7.1 Netbackup 7.6.0.3  Media Server is Netbackup Appliance 5230 2.6.0.3 Client is Windows 2008 ...
Forum Discussion by bmaro | 26 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi guys,  We need a help. Now we install SEPM 12.1.5 in windows 2008 R2with Embedded.we have plan to SEPM Server move to windows 2012 R2 with SQL..what are the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 25 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Currently we are using Symantec NetbackUp 7.6.0.4 for master/media server and for the backup clients, running under Windows Server 2012 R2 Standard. Tape library is ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 24 Mar 2015 | 10 comments
I need a solution Hi, Im just confused about how the netbackup restore works. If I backup up a 3TB folder and the fragment size is 20GB, Netbackup creates an image ID and associate ...
Forum Discussion by manussnair | 20 Mar 2015 | 24 comments
I need a solution Hey guys, I'm new to this. I read the forums and posts all the time, but I've never posted anything before. Anyways, I am running Backup Exec 2014 on a ...
Forum Discussion by WTyndall | 17 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi guys.,   I have a problem with BE 2014 "The configuration of Tape and job failed because ask to insert Over writable media but the media sets have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 15 Mar 2015 | 3 comments