Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello I have got some very large backups which result in a number of fragments. I have plenty of bandwidth available and I would like the SLP to Duplicate the ...
Forum Discussion by rento | 01 Sep 2015 | 4 comments
I need a solution Hello all, We have installed Altiris 7.5 SP1 hotfixes to make it 7.5 SP1 HF5. After installing the same, we are not able to see the scripted task which we ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 31 Aug 2015 | 3 comments
If an Oracle user's password has expired or is about to expire (within 14 days), then its account will be locked. If this occurs on an Oracle database being used with Mobility Suite, then there will be many Oracle  ORA-28001  errors that ...
Article by Joshua Johnson | 28 Aug 2015 | 0 comments
Edit the /etc/httpd/conf/httpd.conf file by using the following Terminal command: vi /etc/httpd/conf/httpd.conf Input the entries listed below after pressing the ' i ' key in between the lines that have been hashed out and include ...
Article by Joshua Johnson | 26 Aug 2015 | 0 comments
I need a solution I am checking to see if anyone else has run into this issue in the past, any past. we deploy most of our updates from the Altiris patch management solution and for the ...
Forum Discussion by JohnVee | 26 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution Hi All, I only have inquiry regarding installing Symantec Mail security for exchange. Did the installation will down the service of exchange server and users ...
Forum Discussion by Ch@gGynelL_12 | 26 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution HEllo Guys  i need some help and information,I have plan to upgrade our SEPM server. current suitation: TWO SEPM SERVER WITH SQL DATABASE,Both are in ...
Forum Discussion by shaabin | 25 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Team, We used appliance for backup i wan to configure send mail notification on master server admin guı not Ops Center? This can be possible i successd ...
Forum Discussion by kacco | 24 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hello all, I am trying to run backup using advanced disk but it command stcuk inbetween.command is mention below: root@cxt03:~# ...
Forum Discussion by rashi.jain | 20 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Guys, Im wondering if you could help me or suggest the optimum level that would suite. We had a contract company that came in and installed EV11.0.1 for us ...
This issue has been solved
Forum Discussion by nwalsh | 20 Aug 2015 | 5 comments