Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution I am getting the following events from our newly build server 2012 r2 server with BE 15. I am not sure what is causing this issue, but it appears to be related to BE ...
Forum Discussion by Vdang | 24 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Dear All, I added a LUN to a specific volume and realised that I added it to the wrong volume. To remove the LUN the following command was run : "vxdg ...
Forum Discussion by Shaun Glass | 24 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Everyone , Version of SEPM is 12.1.5 running in HA mode with 2 SEPMs and DB is hosted on a SQL server cluster with about 3000 endpoints. I have recieved the ...
Forum Discussion by Outrageous | 20 Apr 2015 | 8 comments
I need a solution Tried to log into SEPM like normal.  I got a sluggish progress bar which we've seen after the 12.1.5337 upgrade. Server is updated for Windows.  Java is 7, ...
Forum Discussion by rmoc | 16 Apr 2015 | 37 comments
I do not need a solution (just sharing information) Hello, I just started in a new job. And I have lots of issues with the filesystem backups. Beneath here is an example. What ...
Forum Discussion by Rob Dullaart | 10 Apr 2015 | 12 comments
I need a solution Hello there, I'm my company we've got several installations of SEP 12.1.4100.4126.105, for which the home folder is C:\Program Files\Symantec\Symantec ...
Forum Discussion by matisalimba | 31 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, Working on a demo with Mobility Suite. When trying to install Work Hub on a LG G3 phone running Android 5.0.1 20H, I got the following error: ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 27 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution We are attempting to set up Sharepoint GRT 2013 backups.  Master is aix 7.1 Netbackup 7.6.0.3  Media Server is Netbackup Appliance 5230 2.6.0.3 Client is Windows 2008 ...
Forum Discussion by bmaro | 26 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution I've seen this a few times recently.  We did the SEP 12.1.5337.5000 upgrade recently.  That had some bumps but things settled down.  Similar situation here -- ...
Forum Discussion by rmoc | 20 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hello  We are using BE3600R2 and whenever we using WebUI we are unable to find details related to  Disk Raid  Battery It says No disk No Raid ...
This issue has been solved
Forum Discussion by WikiDonor | 08 Mar 2015 | 3 comments