Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hey all,  We have a CMS and an SMS environments in our company. The SMS got created a couple months ago, and I've been seeing problems where it's ...
This issue has been solved
Forum Discussion by richietheprogrammer | 18 Aug 2014 | 8 comments
I need a solution is there any way to run expiry on just 1 user? thanks   expiry is at the site level expiry is at the site level so i dont think this is possible. if ...
Forum Discussion by jpergola329 | 18 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Just a quick post to ask if someone ever installed any of the DLP server roles on Amazon Cloud Services? I'm planning to install Enforce Server and Mail ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 15 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, SQL Server was decomissioned without notice. There are No Backups. What are my options? SEPM Console is still available. VM of old server can be restored ...
Forum Discussion by Avikar | 15 Aug 2014 | 14 comments
I need a solution ev 8 sp3 have an issue where the users expiry report is falsely reporting items that are going to expire, see the attached example. the user has an email ...
Forum Discussion by jpergola329 | 13 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution I need some assistance with the variables in the sybase_mydb_backup script.     Here is the portion of the script:  @echo SYBACKUP_SERVER = ...
This issue has been solved
Forum Discussion by David.Bowlby | 13 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution I've recently installed Symantec Endpoint Protection 12.1 and will only be pushing out the clients to our servers only. I'd like to know how to go ...
Forum Discussion by Patricia Brown | 11 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hi Team, We have Clustered master using SRDF which replicates LUN, we are trying to upgrade the master server to 7.6.0.2 from 7.5.0.6. Now as per symantec tech ...
Forum Discussion by BVshet | 09 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hello All,   Am new to Netbackup, Please clarify. We have a master server at 7.1.0.1 version, i have seen catalog backup is running with 3 child streams. ...
Forum Discussion by Anil B | 09 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all, I am experiencing an issue deploying the Software Portal to Windows 7 machines, here is the scenario:    We disable the agent in the tray by default, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by richietheprogrammer | 08 Aug 2014 | 4 comments