Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, i had BE 2014 SP1 running fine for some month, now i had to update to SP2 for some problems mit Tape usage. But in the last weeks, since installation of ...
Forum Discussion by JuergenB | 27 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution I have NetBackup 7.5 client software on several Windows 2008 R2 servers.  When I try to open the Backup, Archive, Restore application on any of the servers, it takes ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GlennG-NB | 27 Feb 2015 | 1 comment
I need a solution Hi All, Looking for some expertise on this matter... Tips Tricks etc. Company is moving datacenters, SEPM is not physically moving. Plan is to build new ...
Forum Discussion by Avikar | 26 Feb 2015 | 7 comments
I need a solution I haven't been able to find any mention of this issue, so perhaps it is just me, but BE 2014's GUI is incredibly unresponsive, and is making basic tasks ...
Forum Discussion by nPc | 25 Feb 2015 | 10 comments
I need a solution Hi all, Is there a Symantec archive for KB's?  I tried making registry changes as outlined in TECH42646, now we cannot remote to the PC. I was out for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by russg2415 | 25 Feb 2015 | 5 comments
There are times when disabling/unloading packages from a multi server environment that one of the servers wont release a session/package because either its in use, or maybe its an artifact/ghost session that may happen in a non persistent disk VDI ...
Idea by da2125@att.com | 25 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hi, Our dual-drive backup device is connected to a 2GB fibre switch and our media server and a couple of file servers are also connected (via fibre) to the same ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cmelville | 25 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I was running SMP Diag and came across TECH226861. When running the query I have found many entries. When reviewing the article it was pointing to ITMS 7.1, ...
Forum Discussion by Stefan S. | 25 Feb 2015 | 1 comment
Currently only RedHat and SuSe is supported for FLR on VMware. I would love it when Symantec could also support FLR for Ubuntu distributions (12.04 LTS and 14.04 LTS and future versions) I might work now but there is a need for support!  ...
Idea by rblaas | 25 Feb 2015 | 0 comments
I need a solution Hello, My customer have one SEPM 12.1.4 (Windows 2008 R2 Virtual Server) with one local site (optic network or 8 Mo) and severals remote site with bandwiths (512 ...
Forum Discussion by sebacri | 24 Feb 2015 | 2 comments