Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have freshly installed B Exec 2012 onto a standalone server Win 2008 R2. I have 2 SATA hard drives connected to motherboard and they are seen as device 0 and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JustTryinToGetI... | 23 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution So I have a SEPM on a network with very few (< 50) clients (all servers). The SEPM is running 12.1.6 with an embedded DB and is synced to AD. The clients ...
This issue has been solved
Forum Discussion by iamadmin | 23 Jul 2015 | 15 comments
I need a solution Hi, I have many stubbed archives left after several Vault/Exchange/AD migrations. Their indexes cannot be updated, rebuilt, granted permissions are not being ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mike.Wilc | 23 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution I'm trying to assign EV Exchange Permission on Single server with below format for Pilot. Please help me whether it will assign permission only on that server ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Raj_Kumar | 20 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution is it any possiblites to do in a single search for below? All emails sent and received by "adam " containing the following word in the contents, subject ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rhythm123 | 15 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Can you let me know if it is possible to search for a word in an email address in EV Discovery Accelerator? For example if we search for the word “boat” it should ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Rhythm123 | 15 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hello Experts, It's a weird situation today as I see that my NBU Java console is coming up with BAR panel only. It has all been working fine up until ...
This issue has been solved
Forum Discussion by a_la_carte | 08 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution Hi all, Last week we upgraded our netbackup from 7.0.1 to 7.6.1.2 and we started having problem  backing up Mongodb replica via snapshot. We receive this ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DBA | 06 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Good day Guys, I am fairly new to Netbackup. Recently joined a company that uses it for it's backups. So far, all the problems I have experienced, I was able ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Werner Barnard | 06 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution Hi, I am a newbie to veritas netbackup.We are using veritas netbbackup server 6.5.6 as a backup software for backing up UNIIX and windows boxes. I have below ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ankushkalra | 03 Jul 2015 | 4 comments