Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, I have seen this error on a couple of machines when installing the Software Management Solution Plugin. Product: Software Management Solution Plugin -- ...
Forum Discussion by Stefan S. | 14 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I have found myself in the role of Altiris administrator/engineer, picking up the pieces after an Admin left several years ago. We currently use several ...
Forum Discussion by SysAdmin_D | 28 Jul 2015 | 1 comment
Technical Webinar Online Tue, 16 June, 2015 - 1:00 - 2:00 EDT NetX Connect - Remote ...
Event by NetX | 05 Jun 2015 | 4 comments
I often like to quote Mark Twain "It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so.". This is true for many areas of life, and just as true with IT and Altiris ...
Download by Ludovic Ferre | 22 May 2015 | 0 comments
Would be great to have support for some kind of NAS to be able to run Symantec Management Agent and use it as a package server. This could be a great solution for small sites with low bandwith. Or is there anyone out there Or is there anyone out ...
Idea by Stefan S. | 07 May 2015 | 1 comment
Selecting image in the Deploy Image and Restore BackUp Image tasks is not working well when you have a large amount of images to select from. The dropdownbox is not very useful when you must select amongst many images so the best option is to use ...
Idea by epkpej | 07 Apr 2015 | 2 comments
Problem description The Symantec Management Platform and related infrastructure systems, namely the Site Servers, can fail to operate normally when the server do not have access to the Internet for extended period of times [1][4]. For the SMP ...
Download by Ludovic Ferre | 30 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, I was wondering if anyone out there has gone through a Disaster Recovery test and can provide some insight.  We will have a secondary location set up with a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jms97 | 18 Jun 2014 | 11 comments
I need a solution Hello everyone Just testing the newly SMP 7.5 SP1 and discover that all communication during installation of Altiris Agent is using HTTPS certificates. Because of ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 10 Jun 2014 | 4 comments
I need a solution Hello everyone I'm having a importante issue with DLP Portal in Altiris   I have 121 computers in my actual portal (running W7 and W8, most of all) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haroldvm89 | 27 Jan 2014 | 10 comments